Spring naar de inhoud
Home » Draadafsluiting plaatsen rond je tuin?

Draadafsluiting plaatsen rond je tuin?

  draadafsluiting

  Je kan verschillende redenen hebben om een omheining rond je tuin te plaatsen. Een speelse hond die graag op verkenning gaat? Kinderen die je liever niet op de drukke straat laat lopen? Te nieuwsgierige buren? Of misschien wil je een leuke buitenruimte voor kippen maken door een gaashekwerk te plaatsen? We zetten hier enkele aandachtspunten rond een draadomheining op een rijtje.

  Waarom draadafsluiting tuin?

  Privacy

  Als je je terras of tuin wil beschermen tegen de nieuwsgierige blikken van de buren, dan kies je best voor een gesloten tuinafsluiting, in hout bijvoorbeeld. Een draadafsluiting is dan minder geschikt, tenzij er ook nog een haag voor plant.

  Veiligheid

  Een andere reden waarom mensen voor een afsluiting rond hun tuin kiezen is veiligheid. Niet zozeer een beveiliging tegen inbrekers, want die laten zich doorgaans niet tegenhouden door een draadomheining. Maar, wanneer je kleine kinderen hebt, of een hond, dan wil je toch dat die niet zomaar het verkeer in kunnen oplopen. Zeker niet als je aan een drukke straat woont.

  Dierenverblijf

  Een omheining in draad wordt ook vaak gebruikt om een weide of een kippenren af te bakenen. Vaak wordt er gekozen om ook een poortje te plaatsen, zodat je zelf makkelijk het dierenverblijf kan betreden.

  draadafsluiting kopen

  Wil je zelf een draadafsluiting plaatsen? Dat kan! Er bestaan verschillende soorten.

  Hier vind je een overzicht.

  Draadafsluiting laten plaatsen prijs

  Ben je niet zo’n handige Harry, of het je er gewoon de tijd niet voor? Je kan altijd eens vrijblijvende informatie opvragen bij een plaatser van draadafsluitingen in jouw regio. Via deze link vraag je bij meerdere aanbieders tegelijk een offerte op voor jouw project. Volledig gratis en vrijblijvend!

  En mocht je toch een handige doe-het-zelver zijn, maar je bent gewoon benieuwd naar de prijs inclusief plaatsing, aarzel niet om vrijblijvend even die info op te vragen. Je kan achteraf nog altijd kiezen om al dan niet zelf aan de slag te gaan.

  Een reactie achterlaten

  Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *