Spring naar de inhoud
Home » De groene BBQ – boek voor vegan barbecue

De groene BBQ – boek voor vegan barbecue

  Vegan BBQ boek

  “De groene barbecue” van Rukmini Iyer is een fantastisch vegan BBQ boek dat laat zien hoe je heerlijke, gezonde en duurzame maaltijden kunt bereiden op de barbecue. Het boek bevat meer dan 80 recepten die speciaal zijn ontworpen voor groenten, fruit en granen. Het is een geweldig boek voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ideeën voor vegetarische gerechten op de barbecue.

  Het boek begint met een inleiding van de auteur, waarin ze uitlegt waarom ze besloot om een ​​boek te schrijven over groene barbecue. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen met het barbecueën van groenten en deelt haar tips en trucs om het beste uit je groenten te halen. Vervolgens gaat het boek verder met een aantal hoofdstukken die verschillende soorten gerechten behandelen, zoals salades, burgers, kebabs en gegrilde groenten.

  Duidelijk en visueel

  Een van de dingen die ik het leukst vind aan dit boek is de eenvoudige en duidelijke uitleg van de recepten. De auteur legt uit welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je ze moet voorbereiden, en geeft stapsgewijze instructies voor het bereiden van de gerechten. De foto’s in het boek zijn ook prachtig en geven een goed idee van hoe de gerechten eruit zullen zien.

  Duurzaam BBQ’en

  Een ander groot pluspunt van dit boek is de focus op duurzaamheid. De auteur legt uit hoe je milieuvriendelijk kunt barbecueën door bijvoorbeeld te kiezen voor seizoensgebonden ingrediënten en het vermijden van plastic wegwerpbestek. Dit maakt het boek niet alleen lekker en leuk om te gebruiken, maar ook relevant en actueel.

  Lekkere vegan BBQ

  Tot slot wil ik benadrukken dat de recepten in dit boek erg lekker zijn. Ik heb al een aantal gerechten uitgeprobeerd en ze zijn allemaal heerlijk. Van de gegrilde avocado met limoen en chili tot de courgette en feta-burgers, elk gerecht is vol smaak en textuur.

  In het kort is “De groene barbecue” een fantastisch kookboek voor iedere BBQ-liefhebber.

  Tags: